По-рано тази нощ Новак Джокович се класира за своя осми финал

...
По-рано тази нощ Новак Джокович се класира за своя осми финал
Коментари Харесай

Нова година подрани: Джокович се раздразни от фойерверки в края на мача срещу Зверев

По-рано тази нощ Новак Джокович се класира за своя осми край на Мастърса в Синсинати, откакто в полуфиналната фаза наложи волята си над Александър Зверев в поредни елементи. Сблъсъкът ни направи очевидци на тенис от най-висока класа, само че това не е единственото, с което ще бъде запомнен този дуел, чийто край бе съпроводен от изненадващи фойерверки.

Сърбинът пропусна да затвори мача на личен сервис при 5:4 във втория сет, бивайки продънен, след което бързо възвърне преднината си от брейк и още веднъж застана на линията за сервис при 6:5 в своя изгода. Този път 23-кратният първенец от Шлема се оправи доста по-добре с напрежението и доближи до мачбол, само че тъкмо сега преди да извърши начален удар, в небето избухнаха фойерверки. 

Случилото се разконцентрира Джокович, който бе очевидно нервиран в началото и не скри недоволството си. Дори в тази обстановка обаче балканецът съумя да откри занимателната страна и сподели възприятие за комизъм, обръщайки се към публиката с думите: " Нова година подрани ". 

Fireworks tonight, fireworks expected tomorrow
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР